• OBLIDI’S DELS SERVEIS GENERALS

  Volem que dediqui el seu temps a aconseguir els objectius de la seva empresa, nosaltres ens encarreguem dels serveis generals. El nostre objectiu és que no s’hagi de preocupar dels serveis que ens ha contractat.

  Som totalment rigorosos i seriosos: sempre complim amb els requisits i compromisos adquirits. Disposem d'un sistema de supervisió periòdic que ho garanteix, a més detectem futures necessitats per a la millora contínua del seu servei.

 • Facility Management
 • REDUCCIÓ DE COSTOS

  Ens ocupem de la gestió integral i del manteniment del seu edifici, oficines o local per ajudar-li a reduir al màxim el seu pressupost.

  Ens encarreguem de la selecció, formació i supervisió dels empleats, la qual cosa li estalviarà temps i recursos.

  Busquem sinergies amb la integració de tots els serveis per a aconseguir el màxim estalvi. A més li oferim la millor relació qualitat preu del mercat.

 • LA MILLOR QUALITAT GARANTITZADA

  Li garantim una millora en la qualitat dels seus serveis. Perquè tenim un personal molt qualificat, format i amb més de 40 anys d'experiència.

  Li assegurem el compliment de la qualitat pactada, així com la protecció de la seguretat i salut del nostre personal i de l'entorn ambiental.

 • SERVEIS A MIDA AMB TOTAL FLEXIBILITAT

  Analitzem les seves necessitats a cada moment per oferir-li la millor solució professional adaptada a les seves necessitats.

  Som totalment flexibles als seus requisits i recursos, podent oferir-li tot tipus de serveis a qualsevol horari.

 • EL SEU MILLOR PARTNER

  Nostra filosofia és la d'integrar-nos com el seu millor partner oferint-li una àmplia gamma de solucions perquè gaudeixi del millor servei integral.

  Podrà oblidar-se totalment, amb una trucada i un interlocutor únic solucionem totes les seves necessitats i ens comprometem en la consecució dels resultats i objectius pactats.


QUALITAT 100 % GARANTITZADA SENSE PERMANÈNCIA img img