• GESTIÓ DE MENJADORS/CAFETERIES

  Hosteleria

  Posem a la seva disposició un servei d'alimentació especialitzada en gestió de menjadors o cafeteries per a qualsevol tipus d'emplaçament: hospitals, residències, universitats, centres socials, menjadors escolars, escoles de negoci i centres esportius.

  Ens encarreguem del servei de tot tipus d'alimentació en qualsevol instal·lació per a aquells clients que no disposin d'instal·lacions de cuina en les seves instal·lacions. El nostre equip de nutricionistes i manipuladors d'aliments estan especialitzats a crear i servir el menú adequat a les seves necessitats.

 • CÀTERING

  Hosteleria

  Cada empresa, cada esdeveniment o reunió són completament diferents, per això oferim un servei de càterings a mesura de cada moment, necessitat i pressupost.

  Coffee breaks, esmorzars de treball, box lunches, buffets, cocktails, sopars, podem oferir-li tot tipus de servei de càtering qualsevol instal·lació.

  Cuidem fins al màxim detall, combinant el millor sabor, el producte més exquisit, la millor qualitat i la innovació.

  Hosteleria

 • SERVEI INTEGRAL

  Hosteleria

  El nostre equip d’interioristes i decoradors pot fer-li un projecte de decoració, propostes de mobiliari, il·luminació i so, decoració floral o ambientació de qualsevol tipus d'esdeveniment (convencions, noces, reunions de treball, juntes d'accionistes, presentacions de producte, etc).

  Després d’oferir el servei de càtering o alimentació ens encarreguem de deixar les seves instal·lacions totalment netes i preparades per a la seva activitat professional.QUALITAT 100 % GARANTITZADA SENSE PERMANÈNCIA img img