Mantenimiento
LES SEVES INSTAL·LACIÓNS EN EL MILLOR ESTAT

QVolem que les seves instal·lacions funcionin al màxim rendiment possible, gràcies al servei de manteniment, que té com a objectiu conservar-les o restaurar-les, amb una bona supervisió i un manteniment adequat, li ajudarem a obtenir la màxima eficàcia de les instal·lacions i li garantim una major durabilitat.

Oferim un servei totalment personalitzat, on pretenem satisfer les seves necessitats: tot tipus de treballs de manteniment, tant preventiu, correctiu, predictiu i tècnic-legal (climatització (calefacció, refrigeració i ventilació), instal·lacions elèctriques, generació d'ACS, muntatge i desmuntatge de persianes i cortines per al seu rentat i retirada de mobles i andròmines velles i transport a un punt verd autoritzat).

UN MANTENIMENT PERIÒDIC MILLORA L'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DE LES SEVES INSTAL·LACIONS,
ALLARGANT LA VIDA ÚTIL DELS SEUS EQUIPS.
 • OBRES

  Matenimiento

  Realitzem obres per mantenir el seu edifici o oficina en correctes condicions de seguretat i salubritat sense alterar la seva estructura (obres de reforma, conservació i manteniment).

  Posem a la seva disposició un equip tècnic especialitzat i qualificat per a la realització de qualsevol tipus d'obra. Ens encarreguem de la gestió de permisos d'obra per facilitar-li la seva feina.

  No tindrà maldecaps, ens encarreguem de la gestió integral de les obres.

 • PINTURA

  Matenimiento

  Disposem de pintors professionals per realitzar qualsevol servei de pintura decorativa, industrial, lacats, façanes, vernissat de fusta, etc.

  Utilitzem totes les tècniques i acabats de pintura i decoració com l'aplicació de paper pintat, microciment, estucs, allisats de parets, en tot tipus de superfícies i instal·lacions.

  Treballem de forma neta i ordenada per causar-li el mínim inconvenient a la seva activitat.

  Els nostres pressupostos són tancats per a què no tingui sorpreses.

  Matenimiento

 • LAMPISTERIA

  Matenimiento

  Oferim un servei professional i ràpid d'instal·lacions i reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció).

  Cuidem periòdicament de la renovació de les seves instal·lacions i ens encarreguem de la reparació immediata de qualsevol tipus d'avaria per mantenir en bon estat les seves instal·lacions de gas, electricitat i aigua. A més podem realitzar-li un estudi d'eficiència energètica per estalviar en els seus subministraments.

QUALITAT 100 % GARANTITZADA SENSE PERMANÈNCIA img img