skip to Main Content
935 796 450 ramcon@ramcon.es

QUALITAT 100 % GARANTITZADA SENSE PERMANÈNCIA

PROFESSIONALITAT

Oferim respostes professionals, ràpides i eficaces per donar resposta a qualsevol requisit, axií els postres clientes es poden despreocupar totalment dels serveis que ens han contractat.

Amb el nostre sistema de supervisió periòdic garantim el compliment dels requisits dels clients, la qualitat del servei i la millora contínua.

LLIBERTAT

Ens ocupem de la gestió integral del manteniment del seu edifici, oficines o local. Tindrà un interlocutor únic que s’ocuparà de totes les necessitats que sorgeixin. Estem totalment segurs que oferim el millor servei, la millor qualitat i al preu més ajustat. Per això els nostres contractes no contenen clàusules de permanència.

QUALITAT CERTIFICADA

Tots els nostres serveis són realitzats per personal qualificat i amb dilatada experiència. Utilitzem la tecnologia més innovadora del mercat per assegurar el compliment dels requisits de qualitat pactats, la protecció de la seguretat i salut del nostre personal i de l’entorn ambiental.

El nostre compromís amb la qualitat està certificat de forma voluntària des de l’any 2000 sota la normativa UNE-EN-ISO 9001:2008.

Creiem que el desenvolupament els nostres serveis és totalment compatible amb el respecte i la conservación del medi ambient. Seguim la normativa voluntària de la certificació UNE-EN-ISO 14001:2004 des de l’any 2010.

Hem implantat un sistema de gestió de seguretat i salut dels nostres empleats, així com un pla de prevenció de riscos, seguint la normativa OSHAS 18001:2007.

LA MILLOR GARANTIA PER AL MANTENIMENT DE LA SEVA EMPRESA

RAMCON

Som una empresa familiar, formada per més de 600 treballadors especialitzats i qualificats, per oferir-li solucions integrals per al manteniment de la seva empresa o negoci amb qualitat certificada.

Més de 40 anys d’experiència al mercat oferint serveis de facilities adaptats a les necessitats dels nostres clients ens avalen.

Treballem per a tot tipus d’empreses i sectors.

El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida dels nostres clients i de les seves instal·lacions, el benestar i el rendiment dels seus treballadors. Volem que les seves instal·lacions siguin més higièniques, amb un ambient saludable, per a què ofereixi la millor imatge de la seva companyia.

ELS NOSTRES VALORS

La nostra cultura i filosofia de qualitat estan representades als nostres valors:

  1. La implicació que caracteritza ser una empresa familiar, possibilita que tinguem una relació propera amb els nostres clients basada en la rapidesa i l’eficàcia.
  2. El nostre personal qualificat i en constant formació, sumat a una estricta supervisió garanteixen la nostra professionalitat.
  3. La dedicació i el seguiment constant de la qualitat en els nostres serveis afavoreix la despreocupació del client i la seva total satisfacció.
  4. La nostra essència és dur a terme el nostre treball amb rigor per poder complir el 100 % dels compromisos adquirits.
  5. Creiem que el nostre compromís amb la qualitat, la protecció del medi ambient i el respecte de la salut dels treballadors ens ajuda a ser més competitius i respectuosos amb el nostre entorn. Estem certificats de forma voluntària en qualitat, seguretat i salut i medi ambient: ISO 9001, ISO 45001 i ISO 14001.

La nostra millor garantia són les nostres referències de clients de més de 40 anys d’antiguitat amb contractes sense cap tipus de permanència.

EL SEU PARTNER EN FACILITIES

Volem ser el seu partner, assessorar-li en totes les necessitats que tingui per al manteniment i millora de les seves instal·lacions.

Ajudar-li a aconseguir un entorn òptim, net i ordenat per a la seva activitat, i que els proporcioni un major benestar per al desenvolupament del seu negoci.

Per a això li oferim:

MILLOR RELACIÓ QUALITAT PREU

un servei de qualitat, avalat per un sistema de gestió integrat a un preu competitiu ajustat a la realitat econòmica que estem vivint.

PROXIMITAT

tenim presència en tot el territori per poder oferir-li una resposta professional i immediata.

LLIBERTAT

els nostres contractes no incorporen clàusules de permanència, la qual cosa li permet la llibertat de rescindir-ho amb únicament un mes de preavís.

FACILITAT / ASSESSORAMENT TÈCNIC

disposem d’un equip tècnic propi que garanteix la millor solució mitjançant l’aplicació tècnica més adequada.

GESTIÓ INTEGRAL

amb només una trucada i un interlocutor únic tindrà la resposta adequada.

LEGALIDAD / HONESTIDAD

el compliment dels acords adquirits amb els clients i de totes les normatives aplicables forma part de la nostra filosofia i rigor empresarial.

SEGUIMENT /SERVICI SUPERVISIÓ

disposem de personal altament qualificat que té com a missió aplicar el nostre sistema de seguiment i supervisió periòdica, això garanteix el compliment de les freqüències amb l’aplicació dels protocols adequats, facilitant la comunicació amb els nostres clients.

REFERÈNCIES DE CLIENTS

la nostra millor carta de presentació és la fidelitat dels nostres clients. Amb la majoria d’ells ens uneix una relació de més de vint anys.

RÀDIO D’ACCIÓ

Back To Top