skip to Main Content
935 796 450 ramcon@ramcon.es

NETEJA

Treballar en un entorn net i saludable afavoreix la productivitat.
Oferim una àmplia gamma de serveis de neteja: neteja de manteniment, neteja d’empreses, neteja industrial,
sanitària i viària, a més de serveis de neteja especialitzada (paviments, tèxtils, façanes, grafits i xiclets).

TREBALLI A UN ENTORN SALUDABLE

Treballem perquè gaudeixi d’un entorn higiènic, saludable i en les condicions òptimes perquè aconsegueixi els seus objectius, a més d’ajudar-li a minimitzar costos.

Realitzem un estudi de les seves necessitats i una visita tècnica de les seves instal·lacions per presentar-li un pla a mida de serveis de neteja. Determinant quins són els seus objectius, indicacions, necessitats i recursos.

Oferim una àmplia gamma de serveis periòdics i puntuals (primeres neteges, neteges diàries, setmanals, neteja anterior o posterior d’un esdeveniment, neteges urgents, etc) per a tot tipus d’instal·lacions (edificis corporatius, fàbriques, oficines, punts de venda, centres mèdics, neteja de carrers) i tot tipus de superfícies (façanes, sòls, tèxtils, parets, asfalt).

Amb un control exhaustiu de la qualitat i de les necessitats pactades mitjançant el nostre servei expert de supervisió.

CONTROL EXHAUSTIU DE LA QUALITAT I DE LES NECESSITATS PACTADES A TRAVÉS DEL NOSTRE SERVEI EXPERT DE SUPERVISIÓ

UNA ÀMPLIA GAMA DE SERVEIS

El nostre objectiu és oferir-li un servei de neteja integral per a les seves instal·lacions, manteniment periòdic (neteja diària, setmanal, mensual o la periodicitat que necessiti) o puntual (cristalls, persianes, cortines).

Realitzem neteges intensives prèvies, durant o després d’esdeveniments, inauguracions, celebracions o festes. En cas d’inundacions, incendis o altres catàstrofes intervenim per tornar a adequar les seves oficines o locals per poder tornar a treballar de forma inmediata. Oferim serveis de neteja especialitzada de grafiti i de xiclets.

TRACTAMENT DE PAVIMENTS

Si el terra de la seva empresa està desgastat ens encarreguem d’eliminar la brutícia i fer el tractament de paviments necessari per retornar-li la lluentor, allargar la seva vida útil i protegir-lo del desgast: cristal·litzat, diamantat, rebaixat i encerat en tot tipus de superfícies (pvc, sintasol, terratzo, linòleum, marbre, granit, pissarra, etc).

NETEJA TÈXTIL

Amb el nostre sistema de neteja de revestiments tèxtils tractem tot tipus de superfícies: cadires, parets, catifes, sòls, moquetes, butaques…prevenim la proliferació d’àcars i gèrmens, mantenim i millorem l’estat i la imatge del seu mobiliari i decoració.

NETEJA VERTICAL

Els serveis de neteja vertical són adequats per a la neteja i tractament de façanes, per aconseguir que la imatge externa del seu edifi sigui brillant, transparent i professional.

Disposem dels més innovadors sistemes mecànics homologats (góndoles, grues i escaladors), com el personal expert i qualificat per portar a terme aquest servei. Tractem tot tipus de façanes i sostres (cristall, alumini, pedra i maó).

No es quedi sense suministres
Som distribuïdors d’una gran varietat de consumibles i dispensadors de material fungible. Oferim un servei d’entrega ràpid i eficaç, un preu econòmic i la màxima qualitat en paper, bobines, tovallons, cel·lulosa, sabó líquid o en escuma…

Per assegurar al màxim la higiene disposem també d’unitats higièniques femenines, dispensadors bacterioestàtics per desinfectar i perfumar vàters o urinaris, i per gaudeir d’un bon aroma podem instal·lar-li ambientadors amb diferents fragàncies.

El millor servei per mantenir l’estoc òptim en la seva oficina o local. Si ho requereix podem encarregar-nos de la instal·lació de centrals de barreges i dosificació de productes químics

CONSUMIBLES

Per facilitar-li la gestió i el manteniment de les seves instal·lacions, podem subministrar-li tot tipus de consumibles (paper higiènic, sabó, tovalloles, ambientadors, eixugamans, etc), així com aparells dispensadors.

NO ES QUEDI SENSE SUBMINISTRAMENTS

Som distribuïdors de gran varietat de subministraments i dispensadors de material fungible o consumibles. Oferim un servei de lliurament ràpid i eficaç, un preu econòmic i la màxima qualitat en subministraments de paper, bobines, tovallons, cel·lulosa, sabó líquid o en escuma, tovalloletes eixugamans, etc.

Per assegurar al màxim la higiene disposem també d’unitats higièniques femenines, dispensadors bacterioestàtics per desinfectar i perfumar inodors o urinaris, i perquè gaudeixin d’una plàcida aroma podem instal·lar-hi ambientadors amb múltiples fragàncies.

El millor servei per mantenir l’estoc òptim a la vostra oficina o local. Si ho requereix podem encarregar-nos de la instal·lació de centrals de barreges i dosificació de productes químics


    LÍDERS EN EL SECTOR DEL MULTISERVEI

    LÍDERES EN EL SECTOR DEL MULTISERVICIO

    Back To Top