skip to Main Content
935 796 450 ramcon@ramcon.es

JARDINERIA

Cuidem la bellesa del seu jardí. Vigilem la salut de les plantes i arbres (controlem i tractem els paràsits i malalties) i realitzem el manteniment i podes que necessiti.
A més, conservem, controlem i abonem la gespa perquè estigui sempre en el millor estat possible.

EL JARDÍ

La bellesa del seu jardí depèn de la salut i la cura de les plantes i la gesta, nosaltres ens encarreguem de donar-li el manteniment adequat per a conservar-la.

Cuidem les seves plantes i gespa setmanalment perquè estiguin en estat òptim, realitzem les podes necessàries als seus arbres i arbustos (en època hivernal), procedim a fer els tractaments fitosanitaris periòdics perquè totes les seves plantes llueixin saludables, abonem per aconseguir el seu òptim creixement i nutrició, finalmente revisem i conservem els seus sistemes de reg.

Realitzem projectes a mida per a tot tipus de necessitats: habitatges particulars, comunitats de propietaris, centres esportius, empreses i promotores.

LA GESTA PERFECTA

La gespa natural i en bon estat embelleix les seves instal·lacions o el seu habitatge, però per mantenir-ho en bon estat requereix d’un manteniment específic (abonament, control de malalties, reg i poda).

És molt més econòmic mantenir la gespa en bon estat que haver de plantar-ho cada any, per això cuidem de la seva gespa, ho conservem, controlem i abonem perquè sigui la clau de la bellesa del seu jardí.

PODA REGULAR D’ARBRES I ARBUSTOS

A l’hivern és el moment de podar, ja que la majoria dels arbres i arbustos estan en repòs vegetatiu, i com alguns estan sense fulles, podem veure exactament quines branques tallar sense afectar el seu desenvolupament.

El nostre equip de jardineria s’encarrega de la poda dels seus arbres o arbustos perquè a la primavera tornin a créixer amb més vigor. Treballem per a particulars, promotores, empreses, instal·lacions esportives i comunitats de propietaris

DISSENY DE JARDINS

Adaptem les seves necessitats i gustos per dissenyar-li el jardí o terrassa adequat en harmonia amb el seu entorn (particular, comunitari o d’empresa).

Oferim un servei personalitzat de disseny i construcció de tot tipus de jardins (clàssics, ecològics, funcionals i exòtics). Ens encarreguem que la construcció del seu jardí sigui ràpida, segura i eficient.


    LÍDERS EN EL SECTOR DEL MULTISERVEI

    LÍDERES EN EL SECTOR DEL MULTISERVICIO

    Back To Top