skip to Main Content
935 796 450 ramcon@ramcon.es

MANTENIMENT

Realitzem el manteniment integral dels seus edificis i instal·lacions amb el nostre equip especialitzat en obres, decoració, reparacions i pintura. Disponibles les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any per oferir-vos el millor servei de forma immediata.

LES SEVES INSTAL·LACIÓNS EN EL MILLOR ESTAT

Volem que les seves instal·lacions funcionin al màxim rendiment possible, gràcies al servei de manteniment, que té com a objectiu conservar-les o restaurar-les, amb una bona supervisió i un manteniment adequat, li ajudarem a obtenir la màxima eficàcia de les instal·lacions i li garantim una major durabilitat.

Oferim un servei totalment personalitzat, on pretenem satisfer les seves necessitats: tot tipus de treballs de manteniment, tant preventiu, correctiu, predictiu i tècnic-legal (climatització (calefacció, refrigeració i ventilació), instal·lacions elèctriques, generació d’ACS, muntatge i desmuntatge de persianes i cortines per al seu rentat i retirada de mobles i andròmines velles i transport a un punt verd autoritzat).

Un manteniment periòdic millora l’eficiència energètica de les seves instal·lacions, allargant la vida útil dels seus equips.

UN MANTENIMENT PERIÒDIC MILLORA L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DE LES SEVES INSTAL·LACIONS,
ALLARGANT AL SEU COP LA VIDA ÚTIL DELS SEUS EQUIPS

OBRES

Realitzem obres per mantenir el seu edifici o oficina en correctes condicions de seguretat i salubritat sense alterar la seva estructura (obres de reforma, conservació i manteniment).

Posem a la seva disposició un equip tècnic especialitzat i qualificat per a la realització de qualsevol tipus d’obra. Ens encarreguem de la gestió de permisos d’obra per facilitar-li la seva feina.

No tindrà maldecaps, ens encarreguem de la gestió integral de les obres.

PINTURA

Disposem de pintors professionals per realitzar qualsevol servei de pintura decorativa, industrial, lacats, façanes, vernissat de fusta, etc.

Utilitzem totes les tècniques i acabats de pintura i decoració com l’aplicació de paper pintat, microciment, estucs, allisats de parets, en tot tipus de superfícies i instal·lacions.

Treballem de forma neta i ordenada per causar-li el mínim inconvenient a la seva activitat.

Els nostres pressupostos són tancats per a què no tingui sorpreses.

LAMPISTERIA

Oferim un servei professional i ràpid d’instal·lacions i reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció).

Cuidem periòdicament de la renovació de les seves instal·lacions i ens encarreguem de la reparació immediata de qualsevol tipus d’avaria per mantenir en bon estat les seves instal·lacions de gas, electricitat i aigua. A més podem realitzar-li un estudi d’eficiència energètica per estalviar en els seus subministraments


    LÍDERS EN EL SECTOR DEL MULTISERVEI

    LÍDERES EN EL SECTOR DEL MULTISERVICIO

    Back To Top