skip to Main Content
935 796 450 ramcon@ramcon.es

FACILITY MANAGEMENT

Oferim als nostres clients la gestió i externalització dels seus serveis perquè puguin liberalitzar recursos, reduir costos i aconseguir més eficiència i qualitat.

OBLIDI’S DELS SERVEIS GENERALS

Volem que dediqui el seu temps a aconseguir els objectius de la seva empresa, nosaltres ens encarreguem dels serveis generals. El nostre objectiu és que no s’hagi de preocupar dels serveis que ens ha contractat.

Som totalment rigorosos i seriosos: sempre complim amb els requisits i compromisos adquirits. Disposem d’un sistema de supervisió periòdic que ho garanteix, a més detectem futures necessitats per a la millora contínua del seu servei.

 

LA MILLOR QUALITAT GARANTITZADA

Li garantim una millora en la qualitat dels seus serveis. Perquè tenim un personal molt qualificat, format i amb més de 40 anys d’experiència.

Li assegurem el compliment de la qualitat pactada, així com la protecció de la seguretat i salut del nostre personal i de l’entorn ambiental.

TOTAL FLEXIBILITAT

Analitzem les vostres necessitats específiques en cada moment i per a cada projecte per oferir-vos la millor solució professional de qualitat per a les vostres necessitats.

Som totalment flexibles als seus requisits i recursos, podent oferir tot tipus de serveis a qualsevol horari.

REDUCCIÓ DE COSTOS

Ens ocupem de la gestió integral i del manteniment del seu edifici, oficines o local per ajudar-li a reduir al màxim el seu pressupost.

Ens encarreguem de la selecció, formació i supervisió dels empleats, la qual cosa li estalviarà temps i recursos.

Busquem sinergies amb la integració de tots els serveis per a aconseguir el màxim estalvi. A més li oferim la millor relació qualitat preu del mercat.

 

EL SEU MILLOR PARTNER

Nostra filosofia és la d’integrar-nos com el seu millor partner oferint-li una àmplia gamma de solucions perquè gaudeixi del millor servei integral.

Podrà oblidar-se totalment, amb una trucada i un interlocutor únic solucionem totes les seves necessitats i ens comprometem en la consecució dels resultats i objectius pactats.


    LÍDERS EN EL SECTOR DEL MULTISERVEI

    LÍDERES EN EL SECTOR DEL MULTISERVICIO

    Back To Top