skip to Main Content
935 796 450 ramcon@ramcon.es

HOSTALERIA

Ens ocupem dels serveis d’alimentació especialitzada per a col·legis, hospitals, residències, cafeteries, hotels, restaurants, gimnasos, empreses i institucions (càtering, cuina, menjador, etc).

SERVEI 100 % PROFESSIONAL EN LES SEVES INSTAL·LACIONS

Treballem per donar-li la millor resposta a mida. Proporcionem solucions flexibles per a les seves necessitats de restauració en les seves instal·lacions.

Si necessita un servei de restauració o de càtering, o que gestionem la seva cafeteria o menjador, atenem les necessitats concretes de qualsevol projecte en restauració i garantim sempre els més alts estàndards de qualitat.

GESTIÓ DE MENJADORS/CAFETERIES

Posem a la seva disposició un servei d’alimentació especialitzada en gestió de menjadors o cafeteries per a qualsevol tipus d’emplaçament: hospitals, residències, universitats, centres socials, menjadors escolars, escoles de negoci i centres esportius.

Ens encarreguem del servei de tot tipus d’alimentació en qualsevol instal·lació per a aquells clients que no disposin d’instal·lacions de cuina en les seves instal·lacions.

El nostre equip de nutricionistes i manipuladors d’aliments estan especialitzats a crear i servir el menú adequat a les seves necessitats.

CÀTERING

Cada empresa, cada esdeveniment o reunió són completament diferents, per això oferim un servei de càterings a mesura de cada moment, necessitat i pressupost.

Coffee breaks, esmorzars de treball, box lunches, buffets, cocktails, sopars, podem oferir-li tot tipus de servei de càtering qualsevol instal·lació.

Cuidem fins al màxim detall, combinant el millor sabor, el producte més exquisit, la millor qualitat i la innovació.

SERVEI INTEGRAL

El nostre equip d’interioristes i decoradors pot fer-li un projecte de decoració, propostes de mobiliari, il·luminació i so, decoració floral o ambientació de qualsevol tipus d’esdeveniment (convencions, noces, reunions de treball, juntes d’accionistes, presentacions de producte, etc).

Després d’oferir el servei de càtering o alimentació ens encarreguem de deixar les seves instal·lacions totalment netes i preparades per a la seva activitat professional.


    LÍDERS EN EL SECTOR DEL MULTISERVEI

    LÍDERES EN EL SECTOR DEL MULTISERVICIO

    Back To Top