skip to Main Content
935 796 450 ramcon@ramcon.es

BUGADERIA

Gaudeixi d’un servei totalment professional i personalitzat de bugaderia en les seves instal·lacions: ens preocupem de la higiene de les seves peces (recollida i lliurament a domicili), rentat i planxat.

BUGADERIA INDUSTRIAL I DOMÈSTICA

Hem desenvolupat un servei integral de bugaderia i gestió tèxtil per facilitar-li la màxima qualitat en el procés de rentat.

Donem servei de rentat tradicional o neteja en sec i planxat a tot tipus de clients: hotels, restaurants, apartaments turístics, llars, etc.

Amb la màxima comoditat i rapidesa gràcies al servei de recollida i lliurament en les seves instal·lacions.

Aportem valor afegit als nostres clients gràcies a una assessoria contínua i personalitzada.

BUGADERIA DE ROBA LABORAL

Comptem amb un servei especialitzat de bugaderia per a roba laboral i uniformes professionals, ja que aquest tipus de teixit requereix un tractat i planxat especialitzat per no perdre les seves facultats.

Ens encarreguem de la neteja de bates i pantalons, roba ignífuga, camises i samarretes, jaquetes i calçat especial.

.

LA SEVA ROBA EN PERFECTE ESTAT

A més del rentat i planxat de la seva roba, oferim un servei d’arranjaments perquè totes les seves peces estiguin sempre en perfecte estat, per poder oferir la millor imatge de la seva empresa.

Realitzem repàs de botons perquè no caiguin o es perdin, realitzem baixos i repàs de baixos en els pantalons perquè no es trepitgin o arrosseguin i reparem qualsevol desperfecte (trencaments o sargits).

En cas que la peça no tingui solució l’hi comuniquem perquè pugui canviar-la per una altra.


    LÍDERS EN EL SECTOR DEL MULTISERVEI

    LÍDERES EN EL SECTOR DEL MULTISERVICIO

    Back To Top